Internet Technology Services and Webmaster Help
ITS - internet technology blog
Izbornik
ITS HOME PAGE
Bloger Help - Pomoc Za webmastere
Internet zarada - affiliate servisi
seo optimizacija za vaš website
besplatna webdirectory lista
najbolje ponude za vaš webhosting
besplatni alati za webmastera
ITS blog Links
OSX86  HACKINTOSH
Mac OSX on PC
Internet mobiteli - iPhone
sve o iPhonu i internet mobitelima
Wordpress Tutorials
blog o wordpress blog platformi
ITS RSS Feed

its rss feedPretplatite se na ITS rss feed! Besplatno je!!!

Sponsored Links
Blog - siječanj 2008
četvrtak, siječanj 31, 2008
razmjena linkova - hrvatski servis za razmjenu linkovaRazmjenalinkova.com je najbolji hrvatski servis za razmjenu linkova. Princip je sljedeći, Vi se registrirate na njihovom site-u, naravno besplatno, te unesete podatke o svom site-u, naslov i kratak opis, te kategoriju. Nakon toga možete izabrati bilo koji od cca. 300 registriranih siteo-va različitih page i alexa rank-ova, te im poslati zahtjev za razmjenu linka. Sve je popriličo jednostavno i funkcionalno, a najbolje od svega je što nemorate tražiti site-ove po tražilicama već su vam svi na jednom mjestu! Takodjer nude i razmjenu linka sa njima samima, a PR im je 4. www.razmjenalinkova.com
its @ 21:36 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
winscp - sftp open source  client winscp - besplatan open source SFTP (SSH File Transfer Protocol) klijent je jako moćan webmaster alat. SSH stoji za Secure Shell Network Protokol što  znači da je moguća sigurna (kriptirana) izmjena podataka izmedju kompjutera i servera (koristi public key). Njega je moguće koristiti i kao obićan FTP program. Jedna od super stvari je što dopušta kopiranje podataka unutar servera, što znaći da ukoliko želite preseliti podatke iz jednog foldera u drugi (na samom serveru) nećete morati download-ati podatke prvo na svoje računalo, pa zatim natrag na server, kako je to uobičajeno sa običnim FTP programima. Po default-u koristi port 22, ali ga vi, ukoliko želite možete promijeniti na uobičajeni port 21 kao i kod drugih FTP klijenata. Ima drag and drop funkciju, a sve to skupa ga čini jednostavnim, močnim, pouzdanim i sigurnim.
Ovo je alat koji bi svakako preporučio svakom ozbiljnom webmasteru! Besplatan download na http://winscp.net/eng/download.php !
its @ 08:11 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, siječanj 28, 2008
postavljanje google oglasa na bloger.hrPošto u zadnje vrijeme nalazim mnogo search-eva o tome kako postaviti google adsense oglase na bloger.hr, odlučio sam napisati ovaj post.
Dakle, odete na adsense što možete učiniti na adresi https://www.google.com/adsense/, te odete na  "adsense setup", te zatim recimo na  "adsense for content" -  "add unit". Tu izaberete željeni izgled oglasa, te dobijete kod oglasa koji kopirate.

Pročitaj kompletan post
its @ 09:09 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
staff-ftp - free ftp softwareEto još jednog jako dobrog i što je najvažnije besplatnog FTP (file transfer protokol) alata. Nažalost ovaj free software nemože koristiti opciju drag and drop sa folderima na vašem računalu, kao što to filezilla može, ali naravno drag and drop radi unutar samog software-a (u suprotnom nebi imao smisla). Bilo kako bilo besplatan je, i sve u svemu nije uopće loš. Adresa na kojoj možete skinuti Staff FTP je http://www.staff-ftp.com/download.php.
its @ 07:01 |Komentiraj | Komentari: 0
zabavni portalCro-zajednica je mlad portal na kojem možete pronaći dosta zanimljivih stvari, smiješnih slika, video klipova, šaljivih sms poruka, horoskop, forum...
Page Rank je 0, zasad, a u skorijoj budućnosti će vjerojatno narasti...Chekirajte, klikom na Video Klipovi, ukoliko vas naravno zanima tako nešto.
its @ 06:50 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, siječanj 27, 2008
crogamer - download i recenzije PC igaraCrogamer.net je portal za besplatan download  popularnih besplatnih PC igara, njegov google Page Rank je 4, a Alexa Rank je oko 300 000. Takodjer osim download linkova ovdje možete pronaći i mnoštvo cheat šifri, dobrih recenzija,  screenshoot-ova, te gamer forum za sve vatrene obožavatelje svih vrsta igara.  Portal možete posjetiti klikom na  Igre. Naravno nude i razmjenu linkova!
its @ 19:10 |Komentiraj | Komentari: 0
download programa i igaraZasigurno najbolji hrvatski download portal (PR5) koji nudi široku lepezu besplatnih i platnih programa za download. Jako dobra kategorizacija vam na ovom portalu omogučava da brzo nadjete potreban software za download, te da ga brzo i jednostavno skinete na vaše računalo.Ukoliko vaš site ima malo posjeta razmjena Vam baš i nije isplativa pošto šalju otprilike isti broj posjeta koji i prime, a ukoliko stvarno šaljete mali broj posjeta, vaš link se neće ni prikazivati.
Bilo kako bilo, ovaj download portal je stvarno dobar i vrijedan spomena. Portal možete vidjeti ukoliko kliknete na  Download Portal
its @ 05:03 |Komentiraj | Komentari: 0
petak, siječanj 25, 2008
Web Directory - Početna StranicaPocetnastranica.com je webdirektorij google page ranka 5, svoj website ili blog možete prijaviti uz uvjet da ste postavili recipročan link koji  izgleda ovako Pocetnastranica.com
Tu je i mnoštvo drugih bannera koje možete postaviti, a kolko sam skužio i običan text link bi trebao biti dovoljan. Nažalost njihova početna stranica je popunjena tako da Vaš link možete postaviti jedino na pod stranice, konkretno, ja sam za svoj blog izabrao internet.pocetnastranica.com koji ima PR3.
Sve u svemu još jedan od web direktorija na koji možete submitati svoj link u nadi da ćete povećati posjećenost svojih stranica! Adresa je www.pocetnastranica.com
its @ 06:25 |Komentiraj | Komentari: 0
četvrtak, siječanj 24, 2008
brojač posjeta i statistike za site ili blogEvo jedan dobar internet servis koji će pratiti statistike posjeta vašeg bloga, besplatan je i možete ga konfigurirati da bude vidljiv ili nevidljiv, u ovisnosti o tome da li želite statistike za sebe ili i za svoje posjetitelje. Otprilike counter izgleda ovako:


Inaće ovaj servis vam osim prostog brojača daje i cjelokupne statistike za vaš blog, tko, od kuda (postoji i grafički prikaz zemlje koji pokazuje iz koje su zemlje vaši posjetioci), koliko je vremena proveo na blogu, s koje je strane otišao itd...
Postaviti ga možete tako da kopirate kod koji ste dobili, te ga ubacite u html box, i to tako da ga paste-ate u editor koji je u source modu.
U svakom slučaju za sve koji traže jednostavan a dobar servis za pračenje statistika, ovo je dobro mjesto. Adresa je www.statcounter.com.
its @ 15:49 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
srijeda, siječanj 23, 2008
Ponekad google adsense umjesto da prikaže svoje oglase, ostavi prazan prostor, što stvarno naružnuje stranicu.
To se desi zato što adsense ne smatra vaš sadržaj relevantnim sa svojim oglasima, pa misli da je bolje da ne prikazuje ništa.
Kako bi to izbjegli, a usput i zaradili, postoji način da unutar google adsense oglasa postavite neke druge oglase poput bidvertisera, adbrite-a ili sličnih pay per click programa za internet zaradu.


Pročitaj kompletan post
its @ 05:26 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, siječanj 21, 2008
Trenutno najbolji besplatan web hosting servis na netu, daju 5GB besplatnog prostora, neograničenu količinu baza podataka, file manager, statistike, te čitav arsenal fantastico skripti za instalaciju poput foruma i foto galerija.
Control Panel možete vidjeti na slici, poprilično jednostavno, čak nemorate ni biti webmaster da bi postavili site.
110mb hosting control paneljako jako i opet jako dobro i funkcionalno, možda čak i bolje od nekih plačenih hostinga. Bitno je napomenuti da ne traže nikakav banner niti išta slično na vašem site-u, što nije običaj većine besplatnih hostinga. Ukoliko vam treba stranica, a ne želite  platiti ovo je definitivno najbolje zasad ...  www.110mb.com
its @ 03:19 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
nedjelja, siječanj 20, 2008
seo chat - alati za SEO optimizacijuOvaj site sadrži veliku količinu SEO alata kojima možete napraviti razne kalkulacije kako bi optimizirali svoj site ili blog... Neki od alata koje možete pronaći na seochat.com su sljedeći: Adsense Calculator, Alexa Rank Tool, Future PageRank, Google Keywords, Google Search, Keyword Density, Keyword Position, Keyword Optimizer, Link Popularity, Link Price Calculator, S.E. Keyword Position, Spider Simulator. Svakako poprilično zanimljiva kolekcija web alata koju bi zasigurno trebali provjeriti! Adresa ove stranice je  http://www.seochat.com/
its @ 16:54 |Komentiraj | Komentari: 0
subota, siječanj 19, 2008
pc-vijestiJoš jedna od stranica koja pruza mogućnost razmjene linka, PR je 2, ali je zato alexa rank poprilicno visok (838981). Inaće stranica se bavi recenzijama i vijestima software-a i hardware-a, te je takodjer moguće naći i poneki driver za download. U sklopu svega tu je i zanimljiv forum sa istovjetnim sadržajem i postovima. Čini se mlad site, ali vrlo velikih potencijala za područje balkana pošto je na hrvatskom jeziku. U svakom slućaju, da ne duljim, ukoliko vas zanima kliknite na PC Vijesti
its @ 14:16 |Komentiraj | Komentari: 0
četvrtak, siječanj 17, 2008
mojstudent.com - portalMojstudent.net je mladi studentski portal namijenjen studentima i onima koji se tako osječaju. Ovdje možete napraviti svoj acount, upload-ati slike, naći korisne ispite i kolokvije, postati forum, čitati vijesti i još mnogo toga. U svakom slučaju posjetite Studentski Portal i provjerite, pa ćak i ako niste student. Naravno moguć je recipročan link sa ovim portalom, google PR je zasad 2, te je alexa trafic rank poprilično visok.
its @ 08:18 |Komentiraj | Komentari: 0
Nove brezplačne online igrice za punce vsak teden!Slovenski site s velikim izborom online igrica, napravljene su u flashu, većinom jednostavne i zabavne, poput dobrih starih commodore 64 ili zx spectrum igara. Site mozete posjetiti ukoliko kliknete na Igrice , a takodjer tamo mozete napraviti i link exchange, ukoliko imate site ili blog sličnog sadržaja.
its @ 00:34 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, siječanj 15, 2008
smjestaj.com.hrOvo je jedan od site-ova s kojima sam upravo napravio "reciprocal link exchange" ili ti "recipročnu razmjenu linkova". Drugim riječima "recipročno" znači da sam ja njihov link stavio kod sebe, a oni bi sada trebali moj link, tj. www.its.bloger.hr staviti kod sebe. Pa eto ukoliko vam se čini da imate srodan site ovome možete ih pokušati kontaktirati i ostvariti koristan link za sebe. Adresa site-a je www.smjestaj.com.hr a reciprocan link izgleda ovako - Apartmani Hrvatska
its @ 11:21 |Komentiraj | Komentari: 0
Sponsored Links
internet technology - pomoć za webmastere - seo optimizacija - internet zarada
Internet Technology Services blog  - webmasteri mogu izabrati  webdirectory te staviti svoj site na friendly SEO listu, zarada po kliku - korisni servisi, najbolji programi zarade na internetu, jednostavne skripte, internet zarada , SEO optimizacija , webhosting , web directory , pay per click , internet technology webdirectory , affiliate services, internet technology webblog pomoć za webmaster-e i još mnogo toga na internet technology blog-u!!! - internet zarada - seo optimizacija - webmaster help
Sponsored Ads
Brojač posjeta
176061
Index.hr
Nema zapisa.