Internet Technology Services and Webmaster Help
ITS - internet technology blog
Izbornik
ITS HOME PAGE
Bloger Help - Pomoc Za webmastere
Internet zarada - affiliate servisi
seo optimizacija za vaš website
besplatna webdirectory lista
najbolje ponude za vaš webhosting
besplatni alati za webmastera
ITS blog Links
OSX86  HACKINTOSH
Mac OSX on PC
Internet mobiteli - iPhone
sve o iPhonu i internet mobitelima
Wordpress Tutorials
blog o wordpress blog platformi
ITS RSS Feed

its rss feedPretplatite se na ITS rss feed! Besplatno je!!!

Sponsored Links
Blog - studeni 2007
ponedjeljak, studeni 26, 2007
Pa neznam dal ste primijetili, ali broj posjeta koje prikazuju statistike za blog nisu baš točne. Ukoliko pokušate koristiti alate poput google analytics-a ili stat countera-a vidjet ćete kako stvari stoje. Zapravo vaše cca realne posjete možete i vidjeti ukoliko vaš broj posjeta smanjite za postotak posjeta s unknown operativnih sustava!
Zašto je to tako? Pa kolko mi se čini, statistike broje u posjete i razne bot-ove poput google bota i drugih search botova. bot je robot koji automatski uzima vaš sadržaj i šalje ga na obradu tražilici.
its @ 10:40 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, studeni 19, 2007
Eto jedne stvari koja je mene mučila neko vrijeme, a to je, kako napisati post, koji je dugačak, a da na početnoj strani bloga ne printa (prikazuje) sve, već samo prvih nekoliko redova te da automatski stavlja "read more" ili ti pročitaj cijeli post. Rješenje je toliko jednostavno i otkrio sam ga sasvim slućajno. Sve što treba učinite jest da upišete nekoliko crtica ili minusa zaredom bez razmaka i to je to, na vašoj početnoj strani prikazati ćete krači dio teksta do crtica, zatim slijedi "pogledaj cijeli post" link koji kad kliknete možete pročitati cijeli post!  Primjere za to od sada možete vidjeti na mom blogu! :)
its @ 06:09 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
petak, studeni 9, 2007
YU Portal - PR 5 web portalDobro rankiran ne samo webdirectory već i portal, reciproćan link nije uvijet. Google Page Rank je PR5 i SEO Friendly je, što je zapravo sve skupa poprilično dobro za vaš promet. Jedini uvjet za site-ove je da su na hrvatskom ili srpskom jeziku. Nažalost ne daje opis site-a već samo  ime linka. adresa je yuportal.com
its @ 19:13 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
Your Site Library - Seo friendly PR3 WebdirectoryWebdirektorij sa širokom geografskom kategorizacijom, tako da uvijek možete svoj site sa hrvatskim jezikom submitati u kategoriju "Croatia". Page Rank mu je PR3, i to je još jedan od SEO prijateljskih webdirectory-a s kojim možete popraviti svoj search rank! Recipročan link je uvjet!  Your Site Library - A world web directory
its @ 18:46 |Komentiraj | Komentari: 0
četvrtak, studeni 8, 2007
Značaj submit-anja vašeg website-a u webdirectory-eRecimo da više manje sve tražilice ( search engines )  vaš site doživljavaju važnijim ako vaš link pronalaze po raznim drugim website-ovima, i direktorijima! Takodjer tražilice uzimaju i u obzir da li je vaš site postavljen u dobru kategoriju webdirektorija u kojem se nalazi. Na što više mjesta tražilica pronađe vaš link, to će i vaša pozicija u tom searchu (npr. google) biti bolja. Ukoliko se vaš site nalazi na jednoj od prvih 5 strana searcha za željeni keyword možemo reći da je vaš posao uspio! Postavljanje linka na webdirektorije igra važnu ulogu u seo optimizaciji. Evo liste webdirektorija na koje sam ja submit-ao svoj blog! web directory list
its @ 21:22 |Komentiraj | Komentari: 0
Ovaj menu možete postaviti na svoj blog, i to je primjer kako sam ja napravio svoj menu s lijeve strane bloga. Dakle kada mišem dodjete na slićicu, skripta će automatski ućitati drugu sliku.
Da bi i vi napravili takav menu, kopirajte sljedeći kod u novi html koji nazovete menu ili kako već želite. Bitno je da kod kopirate nakon što ste na html editoru ušli u mode source!

Pročitaj kompletan post
its @ 10:08 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
srijeda, studeni 7, 2007
webdirectory pr 5, seo friendly mjesto za vaše site-ove i blogovePoprilično visoko rankiran webdirektorij ( PR5) , besplatan je, reciproćan link nije uvijet tako da nemorate stavljati njihov link na svoj site ukoliko to ne želite, mada pružaju uslugu postavljanja linka za glasanje za vaš website ili blog, te svatko može komentirati i ostavljati tagove. Napravljen je za site-ove sa ex yu teritorija i djeluje poprilićno SEO friendly, ćak daje i besplatan banner za Vas. Ako želite postaviti link za glasanje to onda izgleda ovako: Oceni sajt: ITS - Internet tehnology servisi . U svakom slućaju opet još jedan webdirectory koji nemože naškoditi vašoj SEO optimizaciji. globalnoselo.com
its @ 08:44 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, studeni 6, 2007
edirectory - web directory pr4dakle, da ne duljim, page rank 4, besplatan je i ne traži recipročan link tako da nemate što za izgubiti ako submit-ate svoj website u ovaj webdirektorij. Ima lijepu kolekciju drugih webdirektorija u kojima se može naći korisnih site-ova za submit, i to je sve poprilićno ok kategorizirano. Primaju i site-ove sa raznih govornih podrjčja tako da hrvatski nije problem! eDirectory pages
its @ 05:38 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
ponedjeljak, studeni 5, 2007
miracolina - web directory - seo optimizacija - oglašavanja u turizmuJedan dobro rank-iran webdirektorij (zapravo mu to nije primarna funkcija), page rank mu je PR4, reciproćan link je uvjet i besplatan je. Dobar design i jednostavnost korištenja. check it out ! Miracolina Web Art  - Originalan dizajn, web riješenja sa naglaskom na kvalitetu, funkcionalnost, korisnost i optimizaciju. Nude i gotove pakete za oglašavanje u turizmu.
its @ 00:54 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
petak, studeni 2, 2007
Hrvatski otvoreni (besplatan) webdirektorijCROINDEX je Hrvatski open webdirektorij, Page rank mu je PR4, te daju link besplatno ali je potreban reciproćan link  ka ovom webdirectory-u. Djeluje ok, google ga indexira što je bitno za vašu seo optimizaciju, prima blog-ove, website-ove i sve što vam treba!
provjerite na  www.croindex.info
its @ 18:40 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
web hosting servis koji daje besplatno prostor i poddomenuEto, opet nešto naprosto nevjerojatno, svi vi koji lutate internetom da bi pronašli jeftin ili besplatan hosting za svoje stranice, došao je kraj vašim mukama.

Ovaj webhosting Vam daje sljedeće:

Besplatan Prostor: 300 MB.
Oglasi servisa: Ne stavljaju banner na vaš site ( bannerless ).
Vaši Oglasi:  Dozvoljeni ( moguća internet zarada )
Upload:FTP, Browser.
Skripte:PHP.
Skripte za instalaciju:  Daju nešto slićno fantastico-u, joomla, mambo, bblog ...           
Besplatna Domena: Da, u obliku poddomene - vašsite.freezoka.com, s tim da vam daju na izbor da preusmjerite svoju vlastitu domenu na server.         
Bandwidth limit: 10,000 MB/mjesečno.

Pročitaj kompletan post
its @ 04:10 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
četvrtak, studeni 1, 2007
SEO Optimizacija - Search Engine Optimization (eng. Optimizacija za Web Tražilice) je laički rečeno skup pravila po kojim se izrađuje web stranica, ukoliko naravno, želite da ona bude i posječena! S obzirom na to da se na internetu iz dana u dan gomila sve veća kolićina podataka, i trenutno postoje milijarde internet stranica, dođe Vam da se zapitate, kako će netko naći baš moju web stranicu. Naravno ako želite veliku posjećenost morate biti dobro rank-irani na Google-u, Yahoo-u, Live Search-u, Altavista-i ili nekoj jačoj tražilici.
Pročitaj kompletan post
its @ 06:14 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
Sponsored Links
internet technology - pomoć za webmastere - seo optimizacija - internet zarada
Internet Technology Services blog  - webmasteri mogu izabrati  webdirectory te staviti svoj site na friendly SEO listu, zarada po kliku - korisni servisi, najbolji programi zarade na internetu, jednostavne skripte, internet zarada , SEO optimizacija , webhosting , web directory , pay per click , internet technology webdirectory , affiliate services, internet technology webblog pomoć za webmaster-e i još mnogo toga na internet technology blog-u!!! - internet zarada - seo optimizacija - webmaster help
Sponsored Ads
Brojač posjeta
176061
Index.hr
Nema zapisa.